Du handler trygt her

Home
BLIV MEDLEM
Seneste opdatering
Video galleri
gratis kig
Dagens pige
Bliv model
Du handler trygt her
Login
Link

Abonnementsbetingelser for dkpiger

Det er vigtigt at du læser nedenstående Abonnement & leveringsbetingelser inden du køber abonnement til dkpiger! For at se indholdet i dkpiger skal du opfylde nogle tekniske krav. Det er udelukkende op til dig selv at sikre at disse tekniske betingelser er opfyldt. Læs mere om de tekniske krav herunder. For at se indholdet i dkpiger skal du være fyldt 18 år. Når du bekræfter at have læst salgs –og leveringsbetingelser for dkpiger bekræfter du også at være fyldt 18 år.

Bestilling:

På dkpiger.eu kan du tilmelde dig et løbende abonnement som løber 30 dage af gangen indtil du opsiger abonnementet. Købet giver dig adgang til medlemssektionen med erotisk indhold. Når du handler på dkpiger indgås aftalen på Dansk. Det er ikke muligt at se tidligere ordre ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du send en mail til webmaster @ dkpiger . eu

Betaling:

På dkpiger.eu kan der betales med Dankort og VisaDankort. På dkpiger.com kan der betales med visa, visaelektron og mastercard

Der tages ikke gebyr ved betaling

Når du gennemfører en online betaling med dankort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for overfor din bank at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem, og det gør dkpiger.eu. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.299 Kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkode.

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med dankort, er krypterede (SSL), det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken dkpiger eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet hæves på din konto indenfor Ca. 1 døgn, der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

på din kontoudskrift kommer der til at stå DKNOTA nnnnn  (Hvor nnnnn er ordrenummer) 

FORTRYDELSE

Fortryder du dit køb skal du sende en mail til webmaster @ dkpiger . eu med oplysninger om dato du har tilmeldt dig, e-mail der er brugt ved tilmelding, ordre nummer samt oplyse at du har fortrudt dit køb, hvorefter vi afmelder og tilbagebetaler beløbet. Iflg. købeloven har du 14 dages fortrydelsesret, dog kan fortrydelsesretten kun benyttes hvis abonnementet har været ubrugt. Fortrydelses retten bortfalder altså hvis der logges ind på dkpiger med de koder du modtager ved tilmelding.

Dine personlige oplysninger:

For at du kan indgå en online aftale med dkpiger.eu tillader du at vi gemmer din e-mail så længe du er medlem af dkpiger

Vi foretager registrering af din e-mail udelukkende med det formål at kunne sende dine koder til dig og yde support i tilfælde du henvender dig til support. Din e-mail opbevares kun så længe du er medlem af dkpiger.eu. Kun webmaster har adgang til de oplysninger der er registret om dig. Webmaster er Torben Clausen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til dkpiger.eu videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Abonnement betingelser:

Købet fungerer som et løbende abonnement der fornyes automatisk hver 30 dag. du har selv pligt til at opsige dit abonnement og det kan opsiges når som helst i perioden. Hvis du opsiger dit abonnement har du stadig adgang i den resterende periode.

Prisen for abonnement er 199,- Kr. Købet giver dig adgang til dkpiger.eu medlemssektion i 30 dage hvor du må kigge, downloade lige så meget du vil

Har du ikke afmeldt dit abonnement fornyes dit abonnement og dermed adgang til dkpigers medlemssektion med 30 dage, prisen for forlængelse af abonnement er 159,- Kr. hver 30 dag

Efter godkendt betaling modtager du en e-mail med kvittering for betaling samt dine personlige koder du skal bruge til at logge ind på dkpiger. Det er dit ansvar at opbevare dit brugernavn og adgangskode er sikkert sted der gør, at andre ikke kan udnytte det.

Dit abonnement er personlig og må ikke overdrages eller på anden måde videregives til 3 mand.

Vi refunderer ikke betaling for køb af abonnement såfremt du ikke opfylder vores tekniske krav. Ved klager kan dkpiger til enhver tid kræve at du fremlægger dokumentation for betaling samt at du opfylder de tekniske krav. Vi refunderer ikke betaling for køb af abonnement som er taget i brug.

 

Opsigelse / afmeld af abonnement:

Log ind på dkpiger,  i bunden er et link "afmeld" det klikker du på hvorefter du indtaster dit brugernavn og trykker send hvorefter dit abonnement er afmeldt. Denne metode giver dig afmeld kvittering på skærmen men ingen e-mail. Ved afmelding har du adgang til medlemssektionen i resten af den betalte periode.

 

Tekniske krav:

Du skal sikre dig, at din computer har følgende software installeret:

Du skal have en Internet Explorer browser version 6.0 eller nyere

Dit operativsystem skal være Windows 98 v. 2 eller nyere

Du skal have en Windows Media player version 9.0 eller senere version installeret.

Hvis du ikke allerede har en MS Windows Media installeret kan du hente den gratis her: http://www.windowsmedia.com/download

For at være sikker på at du kan afvikle indholdet på dkpiger, skal du have din computer opfylde disse krav:

2.0 Ghz. processor eller nyere

Minimum 512 Mb. ram

Minimum 1200 Mb. ledig harddisk plads på drevet hvor dit operativsystem ligger (Typisk C Drevet)

32 Mb. grafikkort

 

OPHAVSRET

Du må ikke kopierer, give, bytte, sælge materialet, du må ikke offentliggøre materialet. Du må ikke stille materiale til rådighed for andre hverken i original eller kopieret form. Dit brugernavn og password er personlig og må kun bruges af dig. Ved misbrug kan og vil du blive retsforfulgt med krav om erstatning.

E-Mail: webmaster @  dkpiger . eu (Skrives uden mellemrum)

Dkpiger formidles af

Newmodels V/ Torben Clausen
CVR: 21544809

Tlf: 23258909
E-Mail: foto @ newmodels . dk  (Email skrives uden mellemrum)
Etableret: 1998